“Наблюдавай един човек как се забавлява по време на игра и ще научиш повече за него, от колкото при разговори за цяла година.”
Платон

 • test pic

  Това, което ви предлагаме е да изведете служителите си извън офиса и да ги поставите в една неформална обстановка.
  Откъснати от служебното ежедневие и проблеми и обединени в нова обща кауза те:
  1. Се сближават.
  2. Играждат мост на доверие.
  3. Оценяват себе си и осъзнават на какво са способни.
  4. Оценяват колегите си по други критерии и с други очи. Научават за техните способности.
  5. Осъзнават значимостта си в организацията.
  6. Развиват комуникационни умения.
  7. Развиват уменията си да взимат решения под напрежение.
  8. Стават колектив.
  А от това се нуждае всяка компания. Защото човешкият ресурс е най-ценният й актив.

  Нашите предложения

 • Ясно дефинирани приоритети

  1. БЕЗОПАСНОСТ.
  Тъй като специализираме в есктремните изживявания, а това не е работната ви иначе среда, изключелно много внимаваме за подбора на дейностите и екипировката, които предлагаме.
  2. РЕЗУЛТАТИ.
  Имаме ясно и точно поставени цели. Имаме екип от професионалисти във различните сфери. Имаме опит. Това е гаранция за успех.
  3. ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.
  Е, това е нещо, което трябва да носите със себе си, когато идвате. Но ако случайно сте го забравили, имаме известно количество в склада 🙂 В края на деня всички трябва да са усмихнати, макар и уморени.
  4. МАЛКИТЕ НЕЩА.
  Всички онези дребни подробности, които завършват цялостта на мероприятието, като, почивка когато видим, че се уморите, вода защото сте ожаднели, шеговит виц свързан с шефа, защото е забавно 🙂
  Всичко това е наша грижа.

  Голяма палитра от услуги.MYNPL0201_73
  Начините да се проведе едно корпоративно мероприятие са безброй. Ние разработваме по-нестандартни методи за сплотяване на колектива. Залагаме на екстремното, неизвестното и сплотяващото. Целта ни е хората да заработят като часовник, в който всеки е част от механизма. Нека завъртим стрелките с малко адреналин в кръвта.
  Не обещаваме в края на програмата да се чувствате отпочинали и с усещане за леко изкаран уикенд. Обещаваме ви обаче да има екшън, да има спортен дух, да се борите за целите и ако ги достигнете, да бъдете наградени. Сигурно е, че ще трябва да се потрудите и, че от вас зависят и другите.Гарантирано няма да играем на игрички хванати за ръце или подскачащи в чували.Ще бъде забавно. Или трудно…
  Не спираме да разработваме нови програми

  Ако не се виждате в някое от нашите предложения, ви предизвикваме да ни поставите параметрите сами. Ако не успеем да се справим, ще изпълним една от услугите ни безплатно.
  MYNPL0201_73